Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Duitsland (3247)
Regio's
Sachsen (69)
Plaatsen
Hermsdorf (1)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Hermsdorf

Hotel Land Wettin

Duitsland Sachsen Hermsdorf

Landhotel Wettin ligt in het Duitse plaatsje Hermsdorf, ten zuiden van Dresden, op 100km van Praag. Landhotel Wettin biedt u een rustiek ingericht restaurant waar internationale- en streekgerechten worden geserveerd. De

kamers van het hotel zijn voorzien van een telefoon en televisie. De badkamer is voorzien van een douche en toilet. De omgeving van Hermsdorf heeft vele gezichten. Dalen, hoogplateaus, (stuw)meren en hoogveengebieden.... voor natuurliefhebbers is deze streek een aanrader. U heeft de keuze uit maar liefst 165km uitgezette wandel- en fietsroutes langs majestueuze kastelen en burchten. Ook paardrijden is mogelijk en voor liefhebbers van de hengelsport is deze streek een paradijs. Of wat dacht u van een bezoek aan het speelgoeddorp Seiffen of porseleinstad Meissen? Het hotel is vlakbij Altenberg gelegen waar de beroemde bobslee en rodelbaan gelegen is. Hier wordt in 2012 het WK bobslee gehouden. Het mag duidelijk zijn dat in de directe omgeving goede mogelijkheden om te skiën en te langlaufen zijn. Afstand vanaf Utrecht: 720km.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen