Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Duitsland (3247)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Ballenstedt

Hotel Van Der Valk Schloss

Duitsland SachsenAnhalt Ballenstedt

Dit recent gerenoveerde kasteelhotel ligt in een rustige, landelijke omgeving in de Duitse deelstaat Sachsen-Anhalt. Via de talrijke wandelroutes in de omgeving geniet u volop van de prachtige natuur. Een uitje naar

het nabij gelegen Harzgebergte is een echte aanrader. Naast uitgestrekte bossen vindt u er leuke steden en dorpen en zelfs grotten. Of laat u verrassen tijdens een wandeling door de hoofdstad Maagdenburg met haar prachtige historische gebouwen en ruïnes. Heerlijk relaxen? Het hotel beschikt over een uitgebreid ontspanningscentrum. De kamers zijn van alle moderne gemakken voorzien.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Weekendjeweg weekendjes weg & weekend hotel arrangementen aanbiedingen v.a. € 65,00

Hotel Van Der Valk Schloss Ballenstedt

Duitsland Sachsen Anhalt Ballenstedt

Het Van der Valk Schlosshotel is onderdeel van een eeuwenoud kasteelcomplex dat tegenover het historische theater in de Duitse plaats Ballenstedt ligt. Het hotel stamt uit 1733 en is in de oude

stijl gerenoveerd. U vindt het hotel direct aan het marktplein. In de buurt kunt u wandel- en fietsroutes volgen en genieten van de natuur. Bezoek ook het Streekmuseum, het Kügelnhaus en het voormalig raadhuis.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen