Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Duitsland (3247)
Regio's
Saarland (20)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Nonnweiler

Hotel Restaurant Parkschenke Simon

Duitsland Saarland Nonnweiler

Hotel-Restaurant Parkschenke Simon is in de gemeente Nonnweiler gelegen in de Duitse deelstaat Saarland, ongeveer 40km ten zuidoosten van Trier. Het gemoedelijke hotel van de familie Simon ligt schitterend in het groen

van Natuurpark Saar-Hunsrück. In het hotel is een bar en restaurant aanwezig, evenals fietsverhuur en gratis parkeergelegenheid. De kamers van Hotel-Restaurant Parkschenke Simon zijn voorzien van een telefoon, televisie, draadloos internet, wekservice, bureau, zitje, minibar en badkamer met bad, douche, föhn en toilet. Echte natuurliefhebbers kiezen voor een verblijf in Hotel-Restaurant Parkschenke Simon. U maakt eindeloze wandel- en fietstochten in Natuurpark Saar-Hunsrück. Laat u hier verrassen door uitgestrekte bossen, rotsformaties, romantische beekjes, idyllische dorpen en Keltische en Romeinse resten als kastelen en burchten. Benieuwd naar de oudste stad van Duitsland? Met een half uur rijden bent u in Trier, die deze titel met trots draagt. U bewondert hier vele oude bouwwerken zoals de stadspoort Porta Nigra, het Amfitheater, de Basilica van Constantijn en de Dom van Trier. Afstand vanaf Utrecht: 389km.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Weekendjeweg weekendjes weg & weekend hotel arrangementen aanbiedingen v.a. € 150,00