Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Duitsland (3247)
Regio's
Saarland (20)
Plaatsen
Mettlach (1)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Mettlach

Hotel Haus Schons

Duitsland Saarland Mettlach

In Hotel Haus Schons, gelegen in het plaatsje Mettlach in het Saarland, wacht u een bijzonder aangenaam verblijf. Met veel oog voor detail is het hotel ingericht en u zult zich direct

thuisvoelen in de smaakvol ingerichte kamers, waarvan één kamer over een waterbed beschikt. Het ontbijt is het stokpaardje dit wordt met zorg bereid en bestaat louter uit verse Biologische producten. Haus Schons is fraai gelegen, pal aan de rivier de Saar. Mettlach bevindt zich in het hart van het drielandenpunt - Duitsland, Frankrijk en Luxemburg - en biedt u een veelzijdige omgeving: volop natuur, historie, charmante plaatsjes...u vindt het er allemaal. De rijke keramiekgeschiedenis van Mettlach is o.a. te bewonderen in het bezoekerscentrum van Villeroy & Boch. Of wat dacht u van een rondvaart over de rivier langs de fameuze 'Saarschleife'? Steden als Trier (40 km) en Luxemburg (45 km) zijn uw bezoek ook zondermeer waard. Kortom, ontdek dit mooie stukje Duitsland!

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Weekendjeweg weekendjes weg & weekend hotel arrangementen aanbiedingen v.a. € 174,00