Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Duitsland (3247)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Kobern?Gondorf

Hotel Simonis

Duitsland Rijnland Palts Kobern?Gondorf

Hotel Simonis is een romantische villa gelegen aan het historische marktplein van het dorp Kobern ? Gondorf. Gelegen aan de Moezel. Net buiten de gezellige stad Koblenz, in een uitgestrekt natuurgebied, midden

tussen de wereldwijd bekende wijngaarden van de Moezel, vindt u dit hotel. Hotel Simonis is al 150 jaar een begrip in de weide omgeving. Op nog geen 300 km van Utrecht is het hotel in enkele uren prima te bereiken met de auto, motor of trein. Door de centrale ligging van het dorp, kunt u vele kanten uit, de sportieve of culturele uitstapjes zijn ruimschoots aanwezig, voor jong en oud. Ook zijn vanuit het hotel de grote plaatsen als Mainz, Wiesbaden, Ludwigshafen, Frankfurt am Main, Bonn en Keulen makkelijk bereikbaar via de autobaan en ook toeristische uitstapjes naar o.a. Limburg a/d Lahn, Nassau, Rudesheim, de Loreley en Heidelberg zijn door de geringe afstand mogelijk. Hotel Simonis heeft Nederlandse eigenaren, er kan nederlands gesproken worden.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen