Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Duitsland (3247)
Plaatsen
Windhagen (2)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Windhagen

Dorint Golf & Spa Windhagen Siebengebirge

Duitsland Rheinland Pfalz Windhagen

Dorint Resorts Windhagen/Siebengebirge ligt in Windhagen, in het westen van Duitsland op ongeveer 30 autominuten van Bonn. Het hotel ligt midden tussen de bossen en biedt vele faciliteiten. Zo zijn er onder

andere 2 restaurants, een overdekt- en een openlucht zwembad en een uitgebreide beauty en wellness. Voor de kinderen is er een speeltuin en een kinderboerderij. De kamers zijn voorzien van een televisie en een badkamer met bad en of douche en toilet. In het oudste natuurpark van Duitsland, waar kastelen en historische plaatsen getuigen van een roemrijk verleden, ligt Windhagen. Op 10 km afstand ligt het bekende en prachtige Königswinter met o.a. zijn tandradbaan naar de grillige Drachenfels. Ook een dagje naar Phantasialand, of naar het vakwerkhuisstadje Linz am Rhein, of een reisje langs de Rijn, zijn leuke dingen om te doen. Dorint Sporthotel Waldbrunnen heeft alles in huis voor een heerlijke vakantie.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Weekendjeweg weekendjes weg & weekend hotel arrangementen aanbiedingen v.a. € 248,00

Dorint Resorts Windhagen Siebengebirge

Duitsland Rheinland Pfalz Windhagen

Dorint Resorts Windhagen Siebengebirge ligt in Windhagen, in het westen van Duitsland op ongeveer 30 autominuten van Bonn. Het hotel ligt midden tussen de bossen en biedt vele faciliteiten. Zo zijn er

onder andere 2 restaurants, een overdekt- en een openlucht zwembad en een uitgebreide beauty en wellness. Voor de kinderen is er een speeltuin en een kinderboerderij. De kamers zijn voorzien van een televisie en een badkamer met bad en of douche en toilet. In het oudste natuurpark van Duitsland, waar kastelen en historische plaatsen getuigen van een roemrijk verleden, ligt Windhagen. Op 10 km afstand ligt het bekende en prachtige Königswinter met o.a. zijn tandradbaan naar de grillige Drachenfels. Ook een dagje naar Phantasialand, of naar het vakwerkhuisstadje Linz am Rhein, of een reisje langs de Rijn, zijn leuke dingen om te doen. Dorint Sporthotel Waldbrunnen heeft alles in huis voor een heerlijke vakantie.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen