Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Hotel Fit
Geef uw mening

Hotel Fit

Het Fithotel is een gezellig familiehotel waar u volledig tot rust kunt komen of juist actief aan de slag kunt. Wandelen, fietsen, nordic walken en mountainbiken hoort allemaal tot de mogelijkheden. Op

zoek naar stedelijk vertier? Dan vindt u de steden Trier en Cochem op korte afstand.

Lees meer over deze accommodatie

Op dit moment hebben wij geen aanbiedingen voor Hotel Fit in Üdersdorf, Rheinland Pfalz, Duitsland.
Kijk verder bij Hotels in de buurt.
  • Beschrijvingen (2)
  • Foto's (1)
Het Fithotel is een gezellig familiehotel waar u volledig tot rust kunt komen of juist actief aan de slag kunt. Wandelen, fietsen, nordic walken en mountainbiken hoort allemaal tot de mogelijkheden. Op zoek naar stedelijk vertier? Dan vindt u de steden Trier en Cochem op korte afstand.
Het Fithotel is een klein, gezellig familiehotel, gelegen in het dorpje Udersdorf. Het hotel is omringd door bossen en ligt vlakbij de toeristische plaats Daun. Het Fithotel beschikt over een bar, lounge, kegelbaan, terras en een ligweide. In het restaurant kunt u genieten van een heerlijke maaltijd. Er wordt onder andere vis uit Holland geserveerd. De kamers van het Fithotel zijn voorzien van een douche en toilet. Enkele kamers beschikken over een balkon. Daun staat bekend om zijn mysterieuze vulkaanmeren. In het woud kunt u eindeloos genieten van de vele wandel- en fietspaden. Ook kunt u in dit gebied uitstekend nordic walken en mountainbiken. In het weekend kunt u yoga- en nordic walking lessen volgen. Plaatsen als Cochem en Trier zijn ook zeker de moeite waard om te bezoeken.
Uw weekendje weg in Hotel Fit, Bron: Weekendjeweg
Uw weekendje weg in Hotel Fit (Bron: Weekendjeweg)
  • Hotel Fit