Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Duitsland (3247)
Plaatsen
Speyer (3)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Speyer

Hotel Lindner & Spa Binshof

Duitsland Rheinland Pfalz Speyer

Het Lindner Hotel & Spa Binshof ligt nabij de Duitse stad Speyer in een prachtig natuurgebied. U bent omgeven door groene bossen en meren. Adem de frisse lucht diep in en ontspan

optimaal met de uitgebreide wellnessfaciliteiten van het hotel. U heeft thermale baden, sauna’s, zwembaden en jacuzzi’s tot uw beschikking. Speyer is met haar Dom en Oude Poort ook zeker een aanrader!

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Weekendjeweg weekendjes weg & weekend hotel arrangementen aanbiedingen v.a. € 240,00

Hotel Löwengarten

Duitsland Rheinland Pfalz Speyer

In het centrum van de historische stad Speyer vindt u dit comfortabele hotel. Ontdek van hieruit de Romaanse kathedraal, het historisch museum en de onderwaterwereld van Sea Life.


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Hotel Am Wartturm

Duitsland Rheinland Pfalz Speyer

Hotel Am Warttum ligt nabij het historische hart van de 2000 jaar oude Duitse stad Speyer. Ontspan in dit kleinschalige familiehotel, waar persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staat. De stad is

bekend om de Dom van Speyer, de grootste kerk in romaanse stijl ter wereld. De Dom staat sinds 1981 op de Werelderfgoedlijst van UNESCO.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen