Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Hotel Haus Sonnenschein
Geef uw mening

Hotel Haus Sonnenschein

Hotel Haus Sonnenschein ligt in het Duitse Malberg, op de zonnige zuidhelling van het Kylldal. Vanuit het hotel heeft u een mooi uitzicht over het natuurschoon. Het hotel heeft Nederlandse eigenaren en

is een prima vertrekpunt om te wandelen of te fietsen. Ook kunt u vanaf hier gemakkelijk uitstapjes maken naar Trier of Bernkastel-Kues. Met de rivier de Kyll in de buurt is het een geschikte plek voor vissers.

Lees meer over deze accommodatie

2 aanbiedingen voor Hotel Haus Sonnenschein in Malberg, Duitsland
 AanbiederBeschrijvingPrijs vanafAantal dagen 
Weekendjewegonbekend€ 144,002 dagen
Hotelspecialsonbekend€ 35,00onbekend
  • Beschrijvingen (2)
  • Foto's (2)
Hotel Haus Sonnenschein ligt aan de rand van het Duitse plaatsje Malberg, op de zonnige zuidhelling van het Kylldal en op 15km ten noorden van Bitburg. U heeft hier een mooi uitzicht over het natuurschoon en de rivier de Kyll, een zijrivier van de Moezel. Middenin deze bosrijke omgeving komt u helemaal tot rust. In het kleinschalige hotel vindt u een ontbijtruimte, een bar en een terrascafé. Ook is er een restaurant met terras. Het huisgemaakte gebak of een van de vleesspecialiteiten zijn hier zeker het proeven waard. Verder kunt u uw auto gratis parkeren bij dit gastvrije hotel met Nederlandse eigenaren. De kamers van Hotel Haus Sonnenschein zijn voorzien van televisie, kluisje, zitje, balkon of terras en een badkamer met douche en toilet. Hotel Haus Sonnenschein is gelegen in de Duitse deelstaat Rheinland-Pfalz, aan de rand van het centrum van het plaatsje Malberg. Het is een prima vertrekpunt om te wandelen of te fietsen en om diverse uitstapjes te maken. Alle bezienswaardigheden in de Eifel zijn binnen een straal van 45km per auto te bereiken. Breng eens een bezoek aan de historische stad Trier. U vindt in deze oudste stad van Duitsland de mooiste stadspleinen waaronder de Grote Markt. Verder zijn het Romeinse amfitheater en de beroemde stadspoort Porta Nigra zeker de moeite waard. Afstand vanaf Utrecht via de A2: 320km.
 Lees meer bij Weekendjeweg
Hotel Haus Sonnenschein ligt in het Duitse Malberg, op de zonnige zuidhelling van het Kylldal. Vanuit het hotel heeft u een mooi uitzicht over het natuurschoon. Het hotel heeft Nederlandse eigenaren en is een prima vertrekpunt om te wandelen of te fietsen. Ook kunt u vanaf hier gemakkelijk uitstapjes maken naar Trier of Bernkastel-Kues. Met de rivier de Kyll in de buurt is het een geschikte plek voor vissers.
 Lees meer bij Hotelspecials
Uw weekendje weg in Hotel Haus Sonnenschein, Bron: Hotelspecials
Uw weekendje weg in Hotel Haus Sonnenschein (Bron: Hotelspecials)
  • Hotel Haus Sonnenschein
  • Hotel Haus Sonnenschein