Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Duitsland (3247)
Plaatsen
Kimswerd (1)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Kimswerd

Herberg Greate Pier

Duitsland Rheinland Pfalz Kimswerd

De sfeervolle 2-sterrenherberg Greate Pier is gevestigd aan de Elfstedentochtroute midden in het Friese dorpje Kimswerd. Verken de rijke historie, cultuur en natuur van het pittoreske dorp. Ook de museumroute Aldfears Erf

langs historische panden en dorpjes mag niet ontbreken. Greate Pier heeft 6 sfeervolle 2-persoonskamers. Iedere kamer heeft een thema zoals de waddenkamer en de dorpskamer. De kamers beschikken over boxspring bedden, flatscreen televisie, gratis draadloos internet en over een eigen badkamer met toilet, douche en een föhn. Heeft u altijd al op een boot willen overnachten? Boek dan de luxe kotter UQ3 Grietje voor 2 personen. Dit zeilschip is van alle gemakken voorzien en heeft een eigen keuken, waar uw ontbijt voor de eerste ochtend klaar staat. Overnacht u in de herberg? Dan kunt u 's ochtends genieten van het ontbijt in de sfeervolle gastenkamer. De huiselijke herberg Greate Pier staat langs de Bolswarder Vaart. Verken de smalle straatjes van het dorp en bewonder het standbeeld van de legendarische krijger Grote Pier. Wilt u liever een dagje shoppen of cultuur snuiven? Breng dan een bezoek aan Harlingen. Binnen 5 minuten bent u in deze prachtige stad met leuke winkels, gezellige horecagelegenheden en mooie musea. Vanuit Harlingen kunt u ook de veerboot nemen naar de Waddeneilanden Terschelling en Vlieland.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen