Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Duitsland (3247)
Plaatsen
Kevelaer (1)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Kevelaer

Hotel Klostergarten

Duitsland Rheinland Pfalz Kevelaer

Hotel Klostergarten is een redelijk klein hotel in het centrum van bedevaartsoord Kevelaer. Het hotel ligt net over de grens bij Venlo. Met een eigen kapel en kloostertuin is het hotel een

prima overnachtingsplek voor pelgrims, maar ook als u hier komt met andere doeleinden is het een aantrekkelijke locatie. Het hotel beschikt over een internetcafé, ontbijtruimte en draadloos internet. Er is gratis parkeergelegenheid aanwezig. De kamers van Hotel Klostergarten zijn voorzien van telefoon, televisie, draadloos internet, koffie- en theefaciliteiten, bureau en een badkamer met een douche, toilet en föhn. De stad Kevelaer staat bekend als bedevaartsoord. Dankzij de centrale ligging van Hotel Klostergarten zijn de verschillende kerken, kloosters en vele kapellen goed te bereiken. Deze historische bouwwerken zijn ook voor de gewone toerist een bezoek waard. In de omgeving van Kevelaer kunt u heerlijk wandelen en fietsen door de mooie natuur. Op ca. 30 autominuten zijn diverse interessante steden te bezoeken. In Kleve bezoekt u de dierentuin of Kasteel Schwanenburg en in Xanten is het Archelologisch Park een aanrader. Ook winkelliefhebbers komen in deze steden voldoende aan hun trekken. Afstand vanaf Utrecht: 136km.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Weekendjeweg weekendjes weg & weekend hotel arrangementen aanbiedingen v.a. € 150,00