Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Duitsland (3247)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Kaiserslautern

Hotel Fröhlich

Duitsland Rheinland Pfalz Kaiserslautern

Hotel Fröhlich ligt nabij het centrum van het Duitse Kaiserslautern in de deelstaat Rheinland Pfalz. Door de natuurrijke ligging is dit 3-sterrenhotel de ideale uitvalsbasis voor mooie wandelingen.


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Novotel Kaiserslautern

Duitsland Rheinland Pfalz Kaiserslautern

Dit moderne hotel is rustig gelegen vlakbij het centrum van Kaiserslautern, een stad die met haar levendige stadskern, prachtige gebouwen en fonteinen zeker een bezoek waard is. Maar ook buiten de stadsgrenzen

zijn er tal van aantrekkelijke mogelijkheden voor een dagje uit. In het natuurpark Pfälzer Wald, een uniek en door de UNESCO beschermd natuurgebied, wandelt of fietst u door een sprookjesachtig mooi landschap. Langs de bekende Deutsche Weinstrasse ontdekt u schilderachtige dorpen en tenslotte kunt u zelfs een uitje naar de Vogezen of de Elzas overwegen. Het hotel beschikt over een solarium en een sauna. De kamers zijn comfortabel ingericht.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen