Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Duitsland (3247)
Plaatsen
Xanten (1)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Xanten

Hotel Van Bebber

Duitsland Nordrhein Westfalen Xanten

Hotel van Bebber ligt in het centrum van Xanten, in het Duitse Niederrhein, 52km ten zuidoosten van Nijmegen. Het 4-sterren hotel stamt uit de 17e eeuw en heeft een rijke geschiedenis. Dit

ziet u terug in het bijzondere interieur met authentieke meubels en schilderijen. In het restaurant heeft u de keuze uit diverse streekgerechten. Aan de bar bent u welkom voor een drankje, waar af en toe live optredens plaatsvinden. Verder maakt u gratis gebruik van de parkeerplaats en is er de mogelijkheid om fietsen te huren. De kamers van Hotel van Bebber in landhuisstijl zijn voorzien van een telefoon, televisie, wekdienst, draadloos internet, zitje, minibar, bureau en een badkamer met douche, föhn en toilet. Tevens worden er luxe kamers aangeboden met een hemelbed, ligbad en historische sfeer. Hotel van Bebber ligt in het historische Duitse plaatsje Xanten. Dit ziet u terug aan bijvoorbeeld de Dom van Xanten en stadspoort de Kleefse Poort. Tijdens een stadswandeling bewondert u al het bijzonders van Xanten. Verder zijn er diverse terrassen, restaurants en winkels. Wanneer het mooi weer is is het een aanrader om naar de Noord- en Zuidzee te gaan. Hier worden veel watersporten zoals zeilen, surfen en duiken uitgeoefend. Voor degene die uit wilt rusten zijn er diverse terrassen en aangelegde zandstrandjes waar men kan zonnebaden. Wilt u de rivier de Rijn verkennen per boot? Dan reserveert u een scheepstocht.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Weekendjeweg weekendjes weg & weekend hotel arrangementen aanbiedingen v.a. € 198,00