Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Duitsland (3247)
Plaatsen
Werne (2)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Werne

Hotel Romantik Sim J?

Duitsland Nordrhein Westfalen Werne

Romantik Hotel Sim-J? ligt in de Duitse plaats Werne, in het zuidelijke M?nsterland. Werne ligt op ca. 230km ten zuidoosten van Utrecht. Het kleinschalige hotel biedt u een restaurant en een bar.

Ook bij de open haard of in de bibliotheek kunt u van een drankje genieten. Romantik Hotel Sim-J? beschikt tevens over een wellness met sauna. De smaakvol ingerichte kamers zijn voorzien van telefoon, televisie, wekdienst, kluisje, minibar en een badkamer met bad en/of douche en toilet. Werne, gelegen aan de oostelijke grens van het Ruhrgebiet, maakt deel uit van het mooie M?nsterland. Werne is een historisch stadje met vooral fraaie vakwerkhuizen en een aantal bezienswaardige bouwwerken. Natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen in de natuurrijke omgeving. Kies voor een huifkartocht, een ballonvaart boven de vele kastelen en burchten van het zuidelijke M?nsterland of wandel en fiets langs de meanderende rivier Lippe. M?nster, 41km ten noorden van Werne gelegen, is een aantrekkelijke bestemming voor een dagtocht.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Hotel Romantik Sim Jú

Duitsland Nordrhein Westfalen Werne

Romantik Hotel Sim-Jú ligt in de Duitse plaats Werne, in het zuidelijke Münsterland. Werne ligt op ca. 230km ten zuidoosten van Utrecht. Het kleinschalige hotel biedt u een restaurant en een bar.

Ook bij de open haard of in de bibliotheek kunt u van een drankje genieten. Romantik Hotel Sim-Jú beschikt tevens over een wellness met sauna. De smaakvol ingerichte kamers zijn voorzien van telefoon, televisie, wekdienst, kluisje, minibar en een badkamer met bad en/of douche en toilet. Werne, gelegen aan de oostelijke grens van het Ruhrgebiet, maakt deel uit van het mooie Münsterland. Werne is een historisch stadje met vooral fraaie vakwerkhuizen en een aantal bezienswaardige bouwwerken. Natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen in de natuurrijke omgeving. Kies voor een huifkartocht, een ballonvaart boven de vele kastelen en burchten van het zuidelijke Münsterland of wandel en fiets langs de meanderende rivier Lippe. Münster, 41km ten noorden van Werne gelegen, is een aantrekkelijke bestemming voor een dagtocht.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen