Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Duitsland (3247)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Warstein Hirschberg

Hotel Land Cramer

Duitsland Sauerland Warstein Hirschberg

In de heuvelachtige omgeving van het Sauerland vindt u dit gezellige landhotel. Gevestigd in een historisch pand uit 1788 en direct aan de Sauerland Waldroute, ervaart u hier het echte ongedwongen vakantiegevoel.

De 30 hotelkamers zijn in landhuisstijl ingericht en voorzien van telefoon, televisie, internet en een badkamer met douche of bad, toilet en föhn. Een deel van de kamers zijn voorzien van een balkon. In het restaurant van het hotel geniet u van regionale gerechten. 's Zomers kunt u hiervoor ook terecht op het terras. Fietsen, wandelen of gewoonweg genieten van de natuur. Daarvoor is het Sauerland uitstekend geschikt. Met de vele heuvels, bossen, weiden en meren biedt het landschap een decor voor talloze sportieve activiteiten. 's Zomers kunt u gaan Nordic Walken of een fietstocht maken en 's winters bindt u de ski's of kunt u gaan rodelen. Natuurlijk mag ook een bezoek aan de brouwerij waar het beroemde Warsteiner bier gebrouwen wordt niet ontbreken. Maar ook een bezoek aan het stadsmuseum Haus Kupferhammer mag u niet overslaan. Hier ontdekt u alles over de geschiedenis van de stad Warstein.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Hotel Welcome Land & Gasthof Cramer

Duitsland Sauerland Warstein Hirschberg

Het uit 1788 stammende Welcome Landhotel Cramer valt onder de monumentenzorg en is gebouwd in de typische vakwerk-stijl van het altijd mooie Sauerland. Warstein-Hirschberg ligt midden in het natuurpark Amsbergerwald en is

een uitgelezen bestemming voor liefhebbers van wandelen en fietsen. Het gebied wordt doorkruist door rivieren die vol vis zitten, dus ook vissers komen hier aan hun trekken. Of duik in één van de grotten die u in deze omgeving kunt bezichtigen, zoals de Attahöhle en Dechenhöhle. De skifanaat kan hier prima in de winter terecht. Kortom, dit gebied biedt voor ieder wat wils! Het hotel beschikt over comfortabele kamers en parkeren is gratis.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Weekendjeweg weekendjes weg & weekend hotel arrangementen aanbiedingen v.a. € 178,00

Hotel Land & Gasthof Cramer

Duitsland Nordrhein Westfalen Warstein Hirschberg

In de heuvelachtige omgeving van het Sauerland vindt u dit gezellige landhotel. Gevestigd in een historisch pand uit 1788 ervaart u hier het echte ongedwongen vakantiegevoel.


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen