Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Duitsland (3247)
Plaatsen
Schleiden (1)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Schleiden

Hotel Katharinenhof

Duitsland Nordrhein Westfalen Schleiden

Hotel Katharinenhof is een eenvoudig hotel in Schleiden, een kleine plaats midden in Nationaal Park Eifel op ongeveer een half uurtje ten oosten van Monschau. Het hotel biedt een restaurant, een bar

en voldoende parkeergelegenheid. De kamers van Hotel Katharinenhof voorzien van telefoon, wekdienst, televisie met videokanaal, gratis draadloos internet, kluis, bureau, zitje en een badkamer met douche, toilet en föhn. Vanuit Hotel Katharinenhof in Schleiden kunt u de schitterende natuur op allerlei manieren verkennen. Er zijn tal van wandel- en fietsroutes door de bosrijke en heuvelachtige omgeving en ook paardrijden en varen is mogelijk. Er worden veel activiteiten (ook voor kinderen) en rondwandelingen georganiseerd, informeer bij het hotel naar het programma. Zo leert u meer over de flora en fauna en heeft u kans om bijzondere dieren te zien, zoals roofvogels en reeën. Vlakbij het hotel treft u een kuuroord aan waar u zich uitstekend kunt laten verwennen, maar wat u ook niet mag missen is een bezoek aan een van de kastelen of burchten die in de regio te vinden zijn. Afstand vanaf Utrecht: 250km.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Weekendjeweg weekendjes weg & weekend hotel arrangementen aanbiedingen v.a. € 89,00