Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Duitsland (3247)
Plaatsen
Raesfeld (1)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Raesfeld

Hotel Genuss Aelkes Hof

Duitsland Nordrhein Westfalen Raesfeld

Genuss-Hotel Aelkes Hof is een familiehotel in Raesfeld, een plaats in Nordrhein Westfalen. Het hotel ligt in het natuurpark Hohe Mark, 42km ten noorden van Oberhausen, en beschikt over een restaurant, bar

en gratis parkeergelegenheid. De kamers van Genuss-Hotel Aelkes Hof zijn voorzien van telefoon, wekdienst, televisie, gratis draadloos internet, bureau en een badkamer met douche, toilet en föhn. De appartementen beschikken over twee slaapkamers. Genuss-Hotel Aelkes Hof is gelegen in een prachtig natuurgebied dat zich kenmerkt door bossen en heuvels. De omgeving is bij uitstek geschikt voor het maken van lange wandel- en fietstochten. Grote kans dat u langs het slot van Raesfeld komt, één van de grootste waterburchten van de wijde omgeving. Vlakbij het slot vindt u een bezoekerscentrum en speciale wandelroute waarlangs u verschillende diersoorten kunt aanschouwen, zoals herten. Voor shopliefhebbers is CentrO Oberhausen (42km) een fantastische belevenis, zij zullen zich uren vermaken in dit winkelcentrum met ruim 200 winkels. Op ongeveer 20 minuten tijden van het hotel vindt u Movie Park Germany voor een spectaculair dagje uit.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen