Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Duitsland (3247)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Oberhundem

Hotel Carpe Diem

Duitsland Nordrhein Westfalen Oberhundem

Carpe Diem betekent pluk de dag. In dit hotel is dat goed te verwezenlijken. Het prachtige landschap, gezellige dorpjes in de omgeving en de faciliteiten in het hotel zorgen ervoor dat u

zich uitstekend vermaakt. Het wellnesscentrum met haar massage/kosmetik sallons, sauna, Turks stoombad, solarium en fitnessruimte zorgen ervoor dat u zich prima kunt (laten) verwennen. In het hotel wordt een uniek concept gerealiseerd. Er is namelijk eenmuseum ingericht: het Museum der Elementen.Zowel binnen in het hotel als buiten worden in de komendemaandenbeeldende kunst en natuurhistorischeverzamelingen gepresenteerd. Samenmet de omringendenatuur geniet u in Carpe Diemzo werkelijk vande combinatie van kunst en natuur.U kunt als hotelgast al dwalend door het hotelcomplexen daarbuiten op ontdekkingsreis door dit Museum derElementen. Zo bent u een bezoeker van het eerste enenige Museumhotel ter wereld.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen