Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Hotel Mercure  Centro Oberhausen Special
Geef uw mening

Hotel Mercure Centro Oberhausen Special

Mercure hotel Centro Oberhausen ligt in de bekende Duitse stad Oberhausen. De naam doet het al vermoeden - het immens grote winkelcentrum CentrO ligt niet ver van het hotel. Het hotel beschikt

over een à la carte restaurant, in de bar bent u 24 uur per dag van harte welkom. Ook het terras nodigt uit om van een drankje te genieten. Parkeren is gratis bij het hotel. De moderne kamers van Mercure hotel Centro Oberhausen bieden u een televisie met videokanaal, een kluis, draadloos internet, airconditioning, zitje, bureau en een badkamer met bad en/of douche, toilet en föhn. Mercure hotel Centro Oberhausen ligt ideaal om Oberhausen te verkennen. Natuurlijk brengt u een bezoek aan het overdekte winkelcentrum CentrO. De keuze aan kledingzaken is hier overweldigend. 's Avonds bieden de meest uiteenlopende horecagelegenheden volop vertier. En ook op cultureel gebied heeft deze stad in het Ruhrgebiet veel te bieden. Bezoek bijvoorbeeld het Rheinische Industriemuseum Oberhausen met haar historische ijzer- en staaltentoonstelling. Of beklim de Gasometer, een voormalig gasreservoir met een uitkijktoren vanwaar u een prachtig uitzicht over de stad heeft.

Lees meer over deze accommodatie

1 aanbieding voor Hotel Mercure Centro Oberhausen Special in Oberhausen, Duitsland
 AanbiederBeschrijvingPrijs vanafAantal dagen 
Weekendjewegonbekend€ 206,002 dagen
  • Beschrijvingen (1)
Mercure hotel Centro Oberhausen ligt in de bekende Duitse stad Oberhausen. De naam doet het al vermoeden - het immens grote winkelcentrum CentrO ligt niet ver van het hotel. Het hotel beschikt over een à la carte restaurant, in de bar bent u 24 uur per dag van harte welkom. Ook het terras nodigt uit om van een drankje te genieten. Parkeren is gratis bij het hotel. De moderne kamers van Mercure hotel Centro Oberhausen bieden u een televisie met videokanaal, een kluis, draadloos internet, airconditioning, zitje, bureau en een badkamer met bad en/of douche, toilet en föhn. Mercure hotel Centro Oberhausen ligt ideaal om Oberhausen te verkennen. Natuurlijk brengt u een bezoek aan het overdekte winkelcentrum CentrO. De keuze aan kledingzaken is hier overweldigend. 's Avonds bieden de meest uiteenlopende horecagelegenheden volop vertier. En ook op cultureel gebied heeft deze stad in het Ruhrgebiet veel te bieden. Bezoek bijvoorbeeld het Rheinische Industriemuseum Oberhausen met haar historische ijzer- en staaltentoonstelling. Of beklim de Gasometer, een voormalig gasreservoir met een uitkijktoren vanwaar u een prachtig uitzicht over de stad heeft.
 Lees meer bij Weekendjeweg