Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Hotel het Rechthuis
Geef uw mening

Hotel Het Rechthuis

Hotel het Rechthuis ligt in het pittoreske dorp Muiderberg. Dit sfeervolle 3-sterrenhotel is gevestigd in een monumentaal pand in een bosrijke omgeving nabij het IJmeer. Hotel het Rechthuis heeft tal van historische

bezienswaardigheden, zoals het Muiderslot, op fietsafstand. Aan de andere kant bent u in een handomdraai in het bruisende centrum van Amsterdam. De 14 comfortabele kamers van Hotel het Rechthuis zijn van alle gemakken voorzien en beschikken standaard over een bureau, zitje, televisie, radio/cd-speler en een badkamer met douche en toilet. De kamers beschikken daarnaast over een gratis draadloze internetverbinding. In het restaurant van Hotel het Rechthuis kunt u terecht voor ontbijt, lunch en diner. Begin uw dag dus goed met een uitgebreid ontbijt en laat u 's avonds verrassen door de heerlijke gerechten van chef-kok Michel van Eijk. Eindig uw dag onder het genot van een drankje in de gezellige lounge. Bij lekker weer vertoeft u op het terras met uitzicht op de Brink van Muiderberg. Hotel het Rechthuis ligt aan de Brink, het centrum van het dorp Muiderberg. Een verblijf in dit monumentale hotel is een uitstekende keuze om volledig te ontspannen. De bosrijke omgeving nabij het IJmeer biedt talloze fiets- en wandelroutes. Ook voor de cultuurliefhebber is er genoeg te doen in de omgeving. Op fietsafstand van het hotel vindt u het Muiderslot en vestingstadje Naarden. Zoekt u liever de drukte op? Amsterdam is slechts 24 kilometer verwijderd van het hotel!

Lees meer over deze accommodatie

Op dit moment hebben wij geen aanbiedingen voor Hotel Het Rechthuis in Muiderberg, Nordrhein Westfalen, Duitsland.
Kijk verder bij Hotels in de buurt.
  • Beschrijvingen (1)
Hotel het Rechthuis ligt in het pittoreske dorp Muiderberg. Dit sfeervolle 3-sterrenhotel is gevestigd in een monumentaal pand in een bosrijke omgeving nabij het IJmeer. Hotel het Rechthuis heeft tal van historische bezienswaardigheden, zoals het Muiderslot, op fietsafstand. Aan de andere kant bent u in een handomdraai in het bruisende centrum van Amsterdam. De 14 comfortabele kamers van Hotel het Rechthuis zijn van alle gemakken voorzien en beschikken standaard over een bureau, zitje, televisie, radio/cd-speler en een badkamer met douche en toilet. De kamers beschikken daarnaast over een gratis draadloze internetverbinding. In het restaurant van Hotel het Rechthuis kunt u terecht voor ontbijt, lunch en diner. Begin uw dag dus goed met een uitgebreid ontbijt en laat u 's avonds verrassen door de heerlijke gerechten van chef-kok Michel van Eijk. Eindig uw dag onder het genot van een drankje in de gezellige lounge. Bij lekker weer vertoeft u op het terras met uitzicht op de Brink van Muiderberg. Hotel het Rechthuis ligt aan de Brink, het centrum van het dorp Muiderberg. Een verblijf in dit monumentale hotel is een uitstekende keuze om volledig te ontspannen. De bosrijke omgeving nabij het IJmeer biedt talloze fiets- en wandelroutes. Ook voor de cultuurliefhebber is er genoeg te doen in de omgeving. Op fietsafstand van het hotel vindt u het Muiderslot en vestingstadje Naarden. Zoekt u liever de drukte op? Amsterdam is slechts 24 kilometer verwijderd van het hotel!