Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Duitsland (3247)
Plaatsen
Muenster (1)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Muenster

Hotel Tryp Kongress Münster

Duitsland Nordrhein Westfalen Muenster

Tryp Kongress Hotel Münster ligt in Münster, in de Duitse deelstaat Nordrhein-Westfalen. Dit grote hotel beschikt over een sauna, fietsverhuur, à la carte restaurant, bar en draadloos internet. U parkeert uw auto

tegen betaling bij het hotel. De kamers van Tryp Kongress Hotel Münster zijn voorzien van een televisie, telefoon, minibar en draadloos internet (beide tegen betaling). De badkamers beschikken over een douche en/of bad, toilet en föhn. Tryp Kongress Hotel Münster ligt op 7km van het historische centrum van Münster. Bezoek hier bijvoorbeeld het Westfälische Landesmuseum für Kunst und Kulturgeschichte, waar u prachtige kunstwerken vindt van onder andere Lucas Cranach, Gerard Dou en Adriaen van Ostade. Ook de gotische dom met Romaanse invloeden is uw bezoek waard. Deze tussen 1125-1265 gebouwde kerk heeft kerktorens die een mooi uitzicht bieden over de Altstadt. Een dagje van de natuur genieten, wandelen en fietsen? Münster ligt midden in het Münsterland, een streek die bekend staat om haar mooie natuur en de vele waterkastelen. Afstand vanaf Utrecht: 201km.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen