Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Duitsland (3247)
Plaatsen
Monheim (1)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Monheim

Hotel ACHAT Köln Monheim

Duitsland Nordrhein Westfalen Monheim

Dit hotel is centraal in Monheim gelegen. Er is een goede verbinding met de A59 waardoor zowel Keulen als Düsseldorf goed te bereiken zijn in 20 minuten. Via Langenfeld (op 2 km)

is er met de tram een directe verbinding met de verschillende centra in de regio. Bovendien vindt u op ca. 500 m tal van mogelijkheden om te winkelen. Ook kunt u vlakbij het hotel verschillende watersporten beoefenen, paardrijden in de prachtige natuur of golfen op de nabijgelegen golfbaan. In de wintermaanden zijn er in de omgeving diverse skimogelijkheden te vinden! Wanneer de sneeuw op zich laat wachten, kunt u ook terecht in de overdekte indoorskihal in Neuss. Tot slot is de omgeving uitermate geschikt voor een prachtige fiets- of wandeltocht!

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen