Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Duitsland (3247)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Königswinter

Hotel Maritim Königswinter

Duitsland Nordrhein Westfalen Königswinter

Het 4-sterrenhotel Maritim Hotel Königswinter ligt direct aan de Rijnoever in het Duitse wijnstadje Königswinter. Bezoek in de omgeving de kasteelruïnes en de Drachenfelsberg.


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Hotel Wald Sophienhof

Duitsland Nordrhein Westfalen Königswinter

Het Waldhotel Sophienhof ligt te midden van het Duitse natuurgebied de Siebengebirge (Zevengebergte) in een rustgevende omgeving. U kunt als gast van het hotel persoonlijke gastvrijheid en een aangename sfeer verwachten. De

omgeving bestaat uit vulkanische gebergte van 25,5 miljoen jaar oud. Het gebied bestaat uit 40 bergen en heuvels en is ideaal voor mooie tochten door de groene bossen.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen