Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Duitsland (3247)
Plaatsen
Hürth (2)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Hürth

Hotel EuroMedia

Duitsland Baden Württemberg Hürth

EuroMedia Hotel ligt in Hürth in de zuidelijke buitenwijk van de stad Keulen. Deze stad staat bekend om zijn rijke geschiedenis en cultuur. Ook staat Keulen bekend om het Kölsch bier, de

Dom, het chocolademuseum, de Rijn, en het Eau de Cologne-museum. De 57 modern ingerichte kamers van Euromedia Hotel zijn allen voorzien van een minibar, telefoon, televisie, kluis, Wi-Fi, radio en een badkamer met bad en/of douche, toilet en föhn. In het restaurant kunt u tijdens het ontbijt en diner genieten van diverse lokale gerechten. (Het restaurant is van 23 december t/m 1 januari 2012 gesloten) Daarnaast kunt u in de Lounge en op het terras kunt tot rust komen onder het genot van een lekker drankje. EuroMedia Hotel ligt in de zuidelijke buitenwijk van Keulen. Het hotel is de ideale verblijfplaats voor een weekend shoppen in Keulen. Daarnaast heeft de stad een rijke historie en zijn er nog vele tekenen uit de Romeinse tijd terug te vinden. In Hürth zelf zijn diverse bezienswaardigheden zoals de overblijfselen van het klooster Marienbrunn, een historische kerk, kasteel, romeins graf en de ruïnes van een kasteel uit de 12e eeuw.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Hotel Ramada Hürth Köln

Duitsland Nordrhein Westfalen Hürth

Ramada Hotel Hürth-Köln ligt in de mediastad Hürth, op slechts tien kilometer afstand van de dom in Keulen. Kijk uit naar de talrijke ontspanningsmogelijkheden in en rondom het hotel. Een bezoek aan

de televisiestudio’s van Hürther, de Michael Schumacher Kart Bahn en pretpark Phantasialand behoren tot de mogelijkheden.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen