Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Duitsland (3247)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Heimbach Hergarten

Hotel Ritterstuben

Duitsland Nordrhein Westfalen Heimbach Hergarten

Het knusse familiehotel Ritterstuben in Heimbach-Hergarten, ligt direct aan het Nationaal Park Eifel. Dit schitterende natuurgebied wordt beschouwd als het mooiste park van Nordrhein-Westfalen. Wandel, fiets of ski door de uitgestrekte bossen

en breng een bezoek aan een van de vele gezellige dorpjes en indrukwekkende kastelen of burchten in de omgeving. ’s Avonds kunt u terugkijken op een geslaagde dag, tijdens een goede maaltijd in het restaurant van Hotel Ritterstuben.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen