Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Hotel Mercure  Hagen
Geef uw mening

Hotel Mercure Hagen

Mercure Hotel Hagen ligt in Hagen, ten zuiden van Dortmund, in Nordrhein-Westfalen. Het 4-sterren hotel ligt aan de rand van het Ruhrgebied en beschikt over vele luxe faciliteiten zoals een zwembad, sauna,

en solarium. In het restaurant heeft u keuze uit diverse internationale gerechten. Voor een drankje neemt u plaats aan de bar. Verder maakt u gratis gebruik van de parkeergelegenheid. De kamers van Mercure Hotel Hagen zijn voorzien van een televisie, wekservice, minibar, bureau, zitje en badkamer met bad, douche, föhn en toilet. De omgeving van Mercure Hotel Hagen biedt veel op cultureel gebied. Zo vindt u op 10km afstand het voormalige ridderkasteel Wasserschloss Werdingen, dat wordt omringd door een prachtig landschap. Vandaag de dag is er een museum in gevestigd, waar u kennis maakt met het verleden. Verder is er het indrukwekkende kasteel Schloss Hohenlimburg. Maar wandel vooral eens door de binnenstad met haar karakteristieke vakwerkhuizen. De afstand vanaf Utrecht is ca. 227km.

Lees meer over deze accommodatie

1 aanbieding voor Hotel Mercure Hagen in Hagen, Duitsland
 AanbiederBeschrijvingPrijs vanafAantal dagen 
Weekendjewegonbekend€ 138,002 dagen
  • Beschrijvingen (1)
Mercure Hotel Hagen ligt in Hagen, ten zuiden van Dortmund, in Nordrhein-Westfalen. Het 4-sterren hotel ligt aan de rand van het Ruhrgebied en beschikt over vele luxe faciliteiten zoals een zwembad, sauna, en solarium. In het restaurant heeft u keuze uit diverse internationale gerechten. Voor een drankje neemt u plaats aan de bar. Verder maakt u gratis gebruik van de parkeergelegenheid. De kamers van Mercure Hotel Hagen zijn voorzien van een televisie, wekservice, minibar, bureau, zitje en badkamer met bad, douche, föhn en toilet. De omgeving van Mercure Hotel Hagen biedt veel op cultureel gebied. Zo vindt u op 10km afstand het voormalige ridderkasteel Wasserschloss Werdingen, dat wordt omringd door een prachtig landschap. Vandaag de dag is er een museum in gevestigd, waar u kennis maakt met het verleden. Verder is er het indrukwekkende kasteel Schloss Hohenlimburg. Maar wandel vooral eens door de binnenstad met haar karakteristieke vakwerkhuizen. De afstand vanaf Utrecht is ca. 227km.
 Lees meer bij Weekendjeweg