Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Hotel Hampshire    Moorhof
Geef uw mening

Hotel Hampshire Moorhof

Hampshire Hotel - Moorhof ligt in Gronau net over de Duitse grens met Nederland, op 8km van Enschede. Het prachtige hotel in de deelstaat Nordrhein-Westfalen biedt een sfeervol restaurant met terras en

een Lodge Bar, een heerlijke plek om te ontspannen met een smaakvolle kop koffie. Het hotel beschikt over twee tennisbanen in een mooi park. Verder is ook gratis parkeergelegenheid aanwezig. De Comfort kamers van Hampshire Hotel - Moorhof zijn voorzien van telefoon, televisie, draadloos internet, zitje, bureau en badkamer met bad/douche, toilet en föhn. De Deluxe kamers zijn ruimer en beschikken over flatscreen televisie. Hampshire Hotel - Moorhof ligt in een natuurrijke omgeving op zo'n 5km van Gronau. In Gronau zijn diverse winkels, restaurants en bezienswaardigheden, waaronder het Rock 'n Pop Museum. Fervente shopliefhebbers zijn beter op hun plaats in Enschede waar nog meer winkels en boetieks zijn. De omgeving van het hotel leent zich uitstekend voor het maken van wandelingen en fietstochten. In het stadspark van Gronau, dat gelegen is aan de oever van de Dinkel, is een dierentuin gevestigd. Afstand vanaf Utrecht: 149km.

Lees meer over deze accommodatie

Op dit moment hebben wij geen aanbiedingen voor Hotel Hampshire Moorhof in Gronau, Nordrhein Westfalen, Duitsland.
Kijk verder bij Hotels in de buurt.
  • Beschrijvingen (1)
Hampshire Hotel - Moorhof ligt in Gronau net over de Duitse grens met Nederland, op 8km van Enschede. Het prachtige hotel in de deelstaat Nordrhein-Westfalen biedt een sfeervol restaurant met terras en een Lodge Bar, een heerlijke plek om te ontspannen met een smaakvolle kop koffie. Het hotel beschikt over twee tennisbanen in een mooi park. Verder is ook gratis parkeergelegenheid aanwezig. De Comfort kamers van Hampshire Hotel - Moorhof zijn voorzien van telefoon, televisie, draadloos internet, zitje, bureau en badkamer met bad/douche, toilet en föhn. De Deluxe kamers zijn ruimer en beschikken over flatscreen televisie. Hampshire Hotel - Moorhof ligt in een natuurrijke omgeving op zo'n 5km van Gronau. In Gronau zijn diverse winkels, restaurants en bezienswaardigheden, waaronder het Rock 'n Pop Museum. Fervente shopliefhebbers zijn beter op hun plaats in Enschede waar nog meer winkels en boetieks zijn. De omgeving van het hotel leent zich uitstekend voor het maken van wandelingen en fietstochten. In het stadspark van Gronau, dat gelegen is aan de oever van de Dinkel, is een dierentuin gevestigd. Afstand vanaf Utrecht: 149km.