Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
 Nierswalder Landhaus
Geef uw mening

Nierswalder Landhaus

Nierswalder Landhaus ligt in Goch-Nierswalde, in Noordrijn-Westfalen, op 30km van Nijmegen. Het familiehotel beschikt over een sfeervol à la carte restaurant. Bij mooi weer drinkt u een drankje op het terras. Verder

maakt u gratis gebruik van fietsverhuur en de parkeergelegenheid. De kamers van Nierswalder Landhaus zijn voorzien van telefoon, wekdienst, televisie, gratis draadloos internet, bureau en een privébadkamer op de gang met bad, toilet en föhn. Ook zijn er kamers met douche, toilet en föhn op de kamer. Verblijft u liever in een ruim appartement? Ook dit is mogelijk. Nierswalder Landhaus is ideaal voor natuurliefhebbers. De rustige omgeving leent zich uitstekend voor het maken van fiets- wandeltochten. Ook golfen en kanoën is mogelijk. En wat dacht u van een huifkartocht in deze fraaie omgeving? In het hotel is men u graag behulpzaam met het plannen van uw uitstapjes. Geniet van de rust en ruimte om u heen en ga er even lekker tussenuit. Afstand vanaf Utrecht: 130km.

Lees meer over deze accommodatie

Op dit moment hebben wij geen aanbiedingen voor Nierswalder Landhaus in Goch Nierswalde, Nordrhein Westfalen, Duitsland.
Kijk verder bij Hotels in de buurt.
  • Beschrijvingen (1)
Nierswalder Landhaus ligt in Goch-Nierswalde, in Noordrijn-Westfalen, op 30km van Nijmegen. Het familiehotel beschikt over een sfeervol à la carte restaurant. Bij mooi weer drinkt u een drankje op het terras. Verder maakt u gratis gebruik van fietsverhuur en de parkeergelegenheid. De kamers van Nierswalder Landhaus zijn voorzien van telefoon, wekdienst, televisie, gratis draadloos internet, bureau en een privébadkamer op de gang met bad, toilet en föhn. Ook zijn er kamers met douche, toilet en föhn op de kamer. Verblijft u liever in een ruim appartement? Ook dit is mogelijk. Nierswalder Landhaus is ideaal voor natuurliefhebbers. De rustige omgeving leent zich uitstekend voor het maken van fiets- wandeltochten. Ook golfen en kanoën is mogelijk. En wat dacht u van een huifkartocht in deze fraaie omgeving? In het hotel is men u graag behulpzaam met het plannen van uw uitstapjes. Geniet van de rust en ruimte om u heen en ga er even lekker tussenuit. Afstand vanaf Utrecht: 130km.