Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Hotel Van der Valk  Gladbeck
Geef uw mening

Hotel Van Der Valk Gladbeck

Landelijk gelegen aan de rand van het 120 hectare grote Park Wittringen vindt u het Van der Valk Hotel Gladbeck. Het hotel ligt op slechts 15 minuten afstand van het avontuurlijke Movie

Park Germany. Tevens vindt u op korte afstand de indrukwekkende stad Düsseldorf en CentrO in Oberhausen, het grootste winkelcentrum van Europa!

Lees meer over deze accommodatie

2 aanbiedingen voor Hotel Van Der Valk Gladbeck in Gladbeck, Duitsland
 AanbiederBeschrijvingPrijs vanafAantal dagen 
Weekendjewegonbekend€ 119,002 dagen
Hotelspecialsonbekend€ 16,50onbekend
  • Beschrijvingen (3)
  • Foto's (2)
Landelijk gelegen aan de rand van het 120 hectare grote Park Wittringen vindt u het Van der Valk Hotel Gladbeck. Het hotel ligt op slechts 15 minuten afstand van het avontuurlijke Movie Park Germany. Tevens vindt u op korte afstand de indrukwekkende stad Düsseldorf en CentrO in Oberhausen, het grootste winkelcentrum van Europa!
 Lees meer bij Hotelspecials
Op vijftien minuten afstand van Movie Park Germany, CentrO Oberhausen, langste indoor-skihal Alpincenter Bottrop en de beurzen van Essen en Düsseldorf ligt dit hotel, aan de rand van het 120 hectare grote Park Wittringen met het gelijknamige kasteel. Door de ligging aan de snelweg A2 een ideale start voor vele uitstapjes. Het centrum van Gladbeck ligt op 2 km van het hotel.
Van der Valk Hotel Gladbeck ligt in de plaats Gladbeck, in de Duitse deelstaat Nordrhein-Westfalen. Het hotel ligt aan de rand van het 120ha grote Park Wittringen met gelijknamig kasteel. Met het intercontinentale ontbijtbuffet begint uw dag goed. Tevens kunt u goed ontspannen in het saunalandschap Rose Garden, met infrarood en Finse sauna, het fitness center en het beauty center. Parkeren is gratis bij het hotel. De ruime kamers van Van der Valk Hotel Gladbeck beschikken over badkamer met douche of bad, toilet, (pay)televisie met Duitse en Nederlandse programma's en telefoon. Door de ligging aan de snelweg is Van der Valk Hotel Gladbeck een ideale start voor vele uitstapjes. Zo ligt het hotel op slechts 10 autominuten van Movie Park Germany. Dit attractiepark is niet voor niets een geliefde bestemming voor groot en klein. Ook de centra van Oberhausen en Essen liggen op een steenworp afstand van het hotel. In de diverse winkelstraten en shoppingmalls kunt u uitstekend winkelen.
 Lees meer bij Weekendjeweg
Uw weekendje weg in Hotel Van Der Valk  Gladbeck, Bron: Weekendjeweg
Uw weekendje weg in Hotel Van Der Valk Gladbeck (Bron: Weekendjeweg)
  • Hotel Van Der Valk  Gladbeck
  • Hotel Van Der Valk  Gladbeck