Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Duitsland (3247)
Plaatsen
Geldern (1)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Geldern

Hotel Seepark See

Duitsland Nordrhein Westfalen Geldern

Over de grens bij Venlo, in het Duitse plaatsje Geldern, ligt het Seepark Hotel. Een aanrader voor wie volledig tot rust wil komen of zich op-en-top wil laten verwennen. Het hotel doet

namelijk niet onder voor een modern kuuroord. Geniet van de verschillende sauna's, stoombaden en verwarmd buitenzwembad of kies voor een ontspannende massage. Ook voor een professionele schoonheidsbehandeling kunt u hier terecht. Toch actief aan de slag? Leef u uit op de prachtige, aangrenzende 18-holes golfclub 'Schloss Haag'. Het hotel beschikt over een goede keuken, ideaal voor een romantisch diner. Kortom, alles voor een verwenuitje. De kamers zijn van alle comfort voorzien.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen