Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Hotel Ebi
Geef uw mening

Hotel Ebi

Het 3-sterren Hotel Ebi ligt in het Duitse Friedenweiler, in het bosrijke Zwarte Woud. Maak een mooie fiets- of wandeltocht door de prachtige natuur en beleef een heerlijke dag in Europa-Park, het

grootste Duitse thematische attractiepark. Hotel Ebi beschikt over 17 comfortabel ingerichte hotelkamers. Deze zijn standaard voorzien van een zitje, televisie, radio, telefoon, bureau, wekker en een badkamer met een bad en/of douche, toilet en föhn. Uw dag begint goed met een heerlijk ontbijt in het hotel-restaurant. Ook kunt u hier genieten van een lekkere lunch en culinair diner. Bent u toe aan ontspanning? Kom dan tot rust in de sauna of trek een baantje in het zwembad. De omgeving van Hotel Ebi biedt voor ieder wat wils. U bevindt zich in het natuurrijke Zwarte Woud waar vele fiets- en wandeltochten mogelijk zijn. Neem eens een gevulde picknickmand mee en beleef een heerlijke tijd met uw partner. Op ongeveer 5 minuten rijden vindt u het plaatsje Titisee-Neustadt, dat bekend staat als therapeutisch kuuroord. Daarnaast staat hier de grootste natuurlijke springschans van Duitsland. In de winter kunt u van de toppen afsuizen met uw ski's of snowboard, want de Feldberg ligt vlak bij Hotel Ebi.

Lees meer over deze accommodatie

Op dit moment hebben wij geen aanbiedingen voor Hotel Ebi in Friedenweiler, Nordrhein Westfalen, Duitsland.
Kijk verder bij Hotels in de buurt.
  • Beschrijvingen (1)
Het 3-sterren Hotel Ebi ligt in het Duitse Friedenweiler, in het bosrijke Zwarte Woud. Maak een mooie fiets- of wandeltocht door de prachtige natuur en beleef een heerlijke dag in Europa-Park, het grootste Duitse thematische attractiepark. Hotel Ebi beschikt over 17 comfortabel ingerichte hotelkamers. Deze zijn standaard voorzien van een zitje, televisie, radio, telefoon, bureau, wekker en een badkamer met een bad en/of douche, toilet en föhn. Uw dag begint goed met een heerlijk ontbijt in het hotel-restaurant. Ook kunt u hier genieten van een lekkere lunch en culinair diner. Bent u toe aan ontspanning? Kom dan tot rust in de sauna of trek een baantje in het zwembad. De omgeving van Hotel Ebi biedt voor ieder wat wils. U bevindt zich in het natuurrijke Zwarte Woud waar vele fiets- en wandeltochten mogelijk zijn. Neem eens een gevulde picknickmand mee en beleef een heerlijke tijd met uw partner. Op ongeveer 5 minuten rijden vindt u het plaatsje Titisee-Neustadt, dat bekend staat als therapeutisch kuuroord. Daarnaast staat hier de grootste natuurlijke springschans van Duitsland. In de winter kunt u van de toppen afsuizen met uw ski's of snowboard, want de Feldberg ligt vlak bij Hotel Ebi.