Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Hotel Königshof
Geef uw mening

Hotel Königshof

Hotel Konigshof heeft een ideale locatie, midden in het centrum van Dortmund en op 200m van het centraal station. Direct aan het hotel ligt het voetgangersgebied Königswall waar diverse restaurants, bars en

winkels te vinden zijn. In de ontbijtruimte kunt u 's ochtends genieten van een heerlijk ontbijt. Gaat u vroeg op pad? Dan biedt het hotel u de mogelijkheid om lunchpakketten en koffie mee te nemen. In het gehele hotel kunt u gratis gebruik maken van draadloos internet om dagelijks uw mail te checken. Tevens is er parkeergelegenheid aanwezig (tegen betaling). De modern ingerichte kamers van Hotel Konigshof zijn voorzien van telefoon, flatscreen televisie, minibar, draadloos internet, kluis en een badkamer met douche of bad, toilet en föhn. Hotel Konigshof is vanwege haar centrale ligging een uitstekende uitvalsbasis om Dortmund te verkennen. De historie van de stad is terug te vinden in de vier middeleeuwse kerken. Kies bijvoorbeeld voor de Marienkirche waar u het fraaie Maria altaar van de meester Condrad von Soest vindt. Verder vindt u in Dormund tal van musea, waaronder het Museum am Ostwall en het Museum für Kunst-und Kulturgeschichte. Shoppers kunnen zich helemaal uitleven in het centrum. Geen andere straat in Dortmund trekt zo veel bezoekers aan dan de Westhellenweg. Deze beroemde oude handelsweg loopt midden door de binnenstad en u vindt hier de mooiste winkels. Even weg uit alle drukte van de stad en genieten van de natuur? Aan de rand van de stad ligt het Westfalenpark waar u mooie wandelpaden en de Floriantoren vindt. In het restaurant van deze toren kunt u genieten van een hapje, drankje én van het prachtige uitzicht over de stad. Afstand vanaf Utrecht: 204km.

Lees meer over deze accommodatie

1 aanbieding voor Hotel Königshof in Dortmund, Duitsland
 AanbiederBeschrijvingPrijs vanafAantal dagen 
Weekendjewegonbekend€ 123,002 dagen
  • Beschrijvingen (1)
Hotel Konigshof heeft een ideale locatie, midden in het centrum van Dortmund en op 200m van het centraal station. Direct aan het hotel ligt het voetgangersgebied Königswall waar diverse restaurants, bars en winkels te vinden zijn. In de ontbijtruimte kunt u 's ochtends genieten van een heerlijk ontbijt. Gaat u vroeg op pad? Dan biedt het hotel u de mogelijkheid om lunchpakketten en koffie mee te nemen. In het gehele hotel kunt u gratis gebruik maken van draadloos internet om dagelijks uw mail te checken. Tevens is er parkeergelegenheid aanwezig (tegen betaling). De modern ingerichte kamers van Hotel Konigshof zijn voorzien van telefoon, flatscreen televisie, minibar, draadloos internet, kluis en een badkamer met douche of bad, toilet en föhn. Hotel Konigshof is vanwege haar centrale ligging een uitstekende uitvalsbasis om Dortmund te verkennen. De historie van de stad is terug te vinden in de vier middeleeuwse kerken. Kies bijvoorbeeld voor de Marienkirche waar u het fraaie Maria altaar van de meester Condrad von Soest vindt. Verder vindt u in Dormund tal van musea, waaronder het Museum am Ostwall en het Museum für Kunst-und Kulturgeschichte. Shoppers kunnen zich helemaal uitleven in het centrum. Geen andere straat in Dortmund trekt zo veel bezoekers aan dan de Westhellenweg. Deze beroemde oude handelsweg loopt midden door de binnenstad en u vindt hier de mooiste winkels. Even weg uit alle drukte van de stad en genieten van de natuur? Aan de rand van de stad ligt het Westfalenpark waar u mooie wandelpaden en de Floriantoren vindt. In het restaurant van deze toren kunt u genieten van een hapje, drankje én van het prachtige uitzicht over de stad. Afstand vanaf Utrecht: 204km.
 Lees meer bij Weekendjeweg