Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Duitsland (3247)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Brakel Gehrden

Hotel Schloss Gehrden

Duitsland Nordrhein Westfalen Brakel Gehrden

Hotel Schloss Gehrden, een voormalig klooster uit de 12e eeuw, is een hotel met een rijke historie in Brakel-Gehrden. Deze plaats bevindt zich op ruim een half uur rijden ten oosten van

Paderborn. Het prachtige hotel gebouw is omgeven door een groot park met wel 700 verschillende rozensoorten. Bij de inrichting van het hotel zijn de klassieke elementen van het klooster behouden gebleven. Wanneer de eerste zonnestralen verschijnen neemt u voor het ontbijt plaats op het zonneterras en 's avonds kunt u dineren in de brasserie. Alvorens u aan tafel gaat is het mogelijk om in de bar een aperitief te bestellen en deze bij de open haard te nuttigen. Het hotel beschikt over gratis parkeergelegenheid. De klassiek ingerichte kamers van Hotel Schloss Gehrden De zijn drempelvrij en voorzien van televisie, telefoon, kluis, bureau, internet aansluiting en een badkamer met douche, toilet en föhn. Maak vanuit Hotel Schloss Gehrden uitstapjes in de mooie natuur van het Teutoburgerwald waar heerlijk gewandeld en gefietst kan worden. Bewonder ook de karakteristieke vakwerkhuizen waarvan er in de omgeving heel veel zijn. Maak een uitstapje naar de Exsterstenen in Detmold, een 37m hoge rotspartij die u kunt beklimmen. Combineer dit met een bezoek aan het Westfaalse Openluchtmuseum, ook in Detmold, waar het historische plattelandsleven van de regio wordt nagebootst. Wilt u eens uitgebreid ontspannen en relaxen? Ga dan naar Bad Pyrmont, een kuuroord met geneeskrachtige bronnen en thermen. Voor een dagje shoppen en rondstruinen door historische straten is de vestingstad Paderborn een aanrader. Bezichtig ook Schloss Corvey in Höxter (32km). Afstand vanaf Utrecht: 335km.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Weekendjeweg weekendjes weg & weekend hotel arrangementen aanbiedingen v.a. € 120,00