Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Duitsland (3247)
Plaatsen
Bocholt (1)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Bocholt

Haus Wolberg

Duitsland Nordrhein Westfalen Bocholt

Haus Wolberg ligt in het centrum van het Duitse Bocholt. Deze stad is gelegen in de deelstaat Noord-Rijnland-Westfalen, nabij de Nederlandse grens. Het familiehotel ligt in een rustige omgeving en is ideaal

voor wandelaars en fietsers. Verder beschikt het hotel over een restaurant en een bar. Tevens maakt u gratis gebruik van de fietsverhuur en parkeergelegenheid. De kamers van Haus Wolberg zijn voorzien van telefoon, televisie, draadloos internet, wekdienst, bureau en een badkamer met douche, toilet en föhn. Het landschap van Haus Wolberg markeert zich met heuvels, weiden en bossen. Geniet van deze prachtige natuur en maak eindeloze wandel- en fietstochten. Op 20km afstand vind u natuurpark Hohe Mark waar u watermolens, burchten en authentieke boerderijen bewondert. Afstand vanaf Utrecht: 123km.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen