Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Duitsland (3247)
Plaatsen
Bestwig (2)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Bestwig

Hotel Flair Nieder

Duitsland Nordrhein Westfalen Bestwig

Het Flair-Hotel Nieder bevindt zich in het hart van het Sauerland in het idyllische Elpedal. Vanuit Utrecht bent u in slechts 3 uur in het hart van Sauerland (ongeveer 25 km van

Winterberg) met zijn ongerepte natuur, schilderachtige dorpen en idyllische wandelroutes. In de omgeving zijn een groot aantal wandel- en fietsmogelijkheden aanwezig. Ook is er de mogelijkheid om een duik te nemen in het natuurzwembad van het hotel of een diner te nuttigen in een grot van 300 meter diep.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Ferienpark Hollandia

Duitsland Nordrhein Westfalen Bestwig

In het prachtige Sauerland ligt het gastvrije vakantiepark Hollandia. Op 540 meter hoogte vindt u dit complete park met hotel en appartementen. Er zijn verschillende faciliteiten aanwezig, zoals: restaurant, speeltuin, café/bar en

kegelbaan. Door de afstand, nog geen 3 uur autorijden vanaf Utrecht, is het ook een geschikte locatie voor een kort verblijf. Er zijn veel outdoor mogelijkheden voor ieder seizoen. Het park ligt in het bosrijke natuurgebied Arnsberger wald en is bij uitstek geschikt voor het maken van wandel- en langlauftochten. Ook met de auto of motorfiets is een tocht over de mooie bergachtige en landelijke weggetjes een belevenis.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen