Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Duitsland (3247)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Bad Wünnenberg

Hotel Land Waldwinkel

Duitsland Nordrhein Westfalen Bad Wünnenberg

Landhotel Waldwinkel is een prachtig vier sterren hotel gelegen aan de rand van het Sauerland. Deze omgeving biedt uiterst veel mogelijkheden voor wandelaars en fietsers. Of wat dacht u van een uitstapje

naar het nabij gelegen plaatsje Paderborn? Dit oude stadje heeft een imposante Dom, die zeker een bezoek waard is. Op 15 kilometer ten noorden van Paderborn ligt het fascinerende Safariland, waar meer dan 500 Afrikaanse dieren vrij rondlopen. De 3* kamers bevinden zich in het Landhuis, de 4* kamers bevinden zich in het hotel zelf. Het Landhuis ligt op ongeveer 200 m. van het hotel en is met de auto bereikbaar en beschikt over eigen parkeergelegenheid. De kamers in het Landhuis beschikken niet over vrij uitzicht.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen