Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Hotel Linden Altenberge
Geef uw mening

Hotel Linden Altenberge

Lindenhotel Altenberge ligt aan de rand van het centrum van Altenberge, in een natuurrijk gebied. Altenberge bevindt zich op 15km ten noordwesten van Münster (15km). Het 3-sterren hotel heeft een mediterrane uitstraling

door haar warme tinten en olijfbomen die voor het hotel staan. Het hotel beschikt over een restaurant. Wilt u de buurt verkennen, dan huurt u fietsen bij de receptie. Verder maakt u gratis gebruik van de parkeergelegenheid. De kamers van Lindenhotel Altenberge zijn voorzien van een telefoon, wekdienst, televisie, draadloos internet, minibar, bureau en een balkon of terras. De badkamers zijn voorzien van een douche, toilet en föhn. De omgeving van Lindenhotel Altenberge staat bekend om haar heuvels. Het dorpje Altenberge wordt daarom ook wel het heuveldorp genoemd. Als op u op een van deze heuvels staat geniet u van een uitzicht over de omliggende bossen van het Teutoburger Wald. Verder beschikt de omgeving over vele wandel- en fietspaden, die ideaal zijn voor een dagje door de natuur. Op het Marktplein van Altenberge zijn vele gezellige terrasjes en restaurants waar het goed toeven is. Wilt u een grotere stad bezoeken? Dan kiest u voor de indrukwekkende stad Münster met haar prachtige gebouwen (15km).

Lees meer over deze accommodatie

1 aanbieding voor Hotel Linden Altenberge in Altenberge, Duitsland
 AanbiederBeschrijvingPrijs vanafAantal dagen 
Weekendjewegonbekend€ 99,002 dagen
  • Beschrijvingen (1)
Lindenhotel Altenberge ligt aan de rand van het centrum van Altenberge, in een natuurrijk gebied. Altenberge bevindt zich op 15km ten noordwesten van Münster (15km). Het 3-sterren hotel heeft een mediterrane uitstraling door haar warme tinten en olijfbomen die voor het hotel staan. Het hotel beschikt over een restaurant. Wilt u de buurt verkennen, dan huurt u fietsen bij de receptie. Verder maakt u gratis gebruik van de parkeergelegenheid. De kamers van Lindenhotel Altenberge zijn voorzien van een telefoon, wekdienst, televisie, draadloos internet, minibar, bureau en een balkon of terras. De badkamers zijn voorzien van een douche, toilet en föhn. De omgeving van Lindenhotel Altenberge staat bekend om haar heuvels. Het dorpje Altenberge wordt daarom ook wel het heuveldorp genoemd. Als op u op een van deze heuvels staat geniet u van een uitzicht over de omliggende bossen van het Teutoburger Wald. Verder beschikt de omgeving over vele wandel- en fietspaden, die ideaal zijn voor een dagje door de natuur. Op het Marktplein van Altenberge zijn vele gezellige terrasjes en restaurants waar het goed toeven is. Wilt u een grotere stad bezoeken? Dan kiest u voor de indrukwekkende stad Münster met haar prachtige gebouwen (15km).
 Lees meer bij Weekendjeweg