Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Duitsland (3247)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Altenberge

Hotel Linden Altenberge

Duitsland Nordrhein Westfalen Altenberge

Lindenhotel Altenberge ligt aan de rand van het centrum van Altenberge, in een natuurrijk gebied. Altenberge bevindt zich op 15km ten noordwesten van Münster (15km). Het 3-sterren hotel heeft een mediterrane uitstraling

door haar warme tinten en olijfbomen die voor het hotel staan. Het hotel beschikt over een restaurant. Wilt u de buurt verkennen, dan huurt u fietsen bij de receptie. Verder maakt u gratis gebruik van de parkeergelegenheid. De kamers van Lindenhotel Altenberge zijn voorzien van een telefoon, wekdienst, televisie, draadloos internet, minibar, bureau en een balkon of terras. De badkamers zijn voorzien van een douche, toilet en föhn. De omgeving van Lindenhotel Altenberge staat bekend om haar heuvels. Het dorpje Altenberge wordt daarom ook wel het heuveldorp genoemd. Als op u op een van deze heuvels staat geniet u van een uitzicht over de omliggende bossen van het Teutoburger Wald. Verder beschikt de omgeving over vele wandel- en fietspaden, die ideaal zijn voor een dagje door de natuur. Op het Marktplein van Altenberge zijn vele gezellige terrasjes en restaurants waar het goed toeven is. Wilt u een grotere stad bezoeken? Dan kiest u voor de indrukwekkende stad Münster met haar prachtige gebouwen (15km).

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Weekendjeweg weekendjes weg & weekend hotel arrangementen aanbiedingen v.a. € 99,00