Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Duitsland (3247)
Plaatsen
Ahaus (1)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Ahaus

Hotel Hampshire Ahaus

Duitsland Nordrhein Westfalen Ahaus

Wilt u even weg van de stress en de dagelijkse beslommeringen, dan is dit hotel een uitstekende uitvalsbasis. Omgeven door een groen parklandschap op slechts 2 uur van de Randstad komt u

hier helemaal tot rust. Het hotel ligt aan een van de 10 beste golfbanen van Duitsland en beschikt over een eigen Beauty Relax Center. De groene omgeving van het Westmünsterland is uitstekend te ontdekken met de fiets. Direct vanuit het hotel lopen diverse fietsroutes de natuur in. Ontdek op deze manier de vele molens en burchten en de noordelijkste broedplaats van de flamingo in het natuurgebied Zwillbrocker Ven. Fietsen huurt u in het hotel. De nostalgische stadjes als Ahaus, Münster, Vreden zijn ook een bezoek waard. De gezellige straatjes, leuke cafeetjes en kleine boetiekjes zorgen voor een gezellige sfeer. In de diverse musea worden bijvoorbeeld klompen, kaas of de regionale korenwijn gemaakt. Enschede ligt slechts op 8 kilometer afstand van het hotel en is dé winkelstad van het oosten.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen