Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Duitsland (3247)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Wolfenbuettel

Tulip Inn Wolfenb?ttel

Duitsland Niedersachsen Wolfenbuettel

Tulip Inn Wolfenb?tel ligt aan de rand van het historische centrum van de Duitse stad Wolfenb?ttel, in de deelstaat Niedersachsen. Het hotel heeft een stijlvol ingericht restaurant en er is gratis parkeergelegenheid

direct bij het hotel. De 48 modern ingerichte kamers zijn voorzien van badkamer met douche en WC, tv, telefoon en draadloze internetaansluiting. Een bureau maakt het geheel compleet. Wolfenb?ttel is altijd al een populaire bestemming voor allerlei beroemdheden geweest. Meer dan 600 vakwerkhuizen, het Renaissancekasteel en talrijke barokgebouwen betoveren ook nu nog de bezoeker. Zeker aan te raden is een dagtocht naar het zuidelijker gelegen Harzgebergte. Het landschap is er overweldigend mooi, de vele schilderachtige plaatsen zijn goed voor veel slenterplezier.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Tulip Inn Wolfenbüttel

Duitsland Niedersachsen Wolfenbuettel

Tulip Inn Wolfenbütel ligt aan de rand van het historische centrum van de Duitse stad Wolfenbüttel, in de deelstaat Niedersachsen. Het hotel heeft een stijlvol ingericht restaurant en er is gratis parkeergelegenheid

direct bij het hotel. De 48 modern ingerichte kamers zijn voorzien van badkamer met douche en WC, tv, telefoon en draadloze internetaansluiting. Een bureau maakt het geheel compleet. Wolfenbüttel is altijd al een populaire bestemming voor allerlei beroemdheden geweest. Meer dan 600 vakwerkhuizen, het Renaissancekasteel en talrijke barokgebouwen betoveren ook nu nog de bezoeker. Zeker aan te raden is een dagtocht naar het zuidelijker gelegen Harzgebergte. Het landschap is er overweldigend mooi, de vele schilderachtige plaatsen zijn goed voor veel slenterplezier.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen