Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Duitsland (3247)
Plaatsen
Neuenhaus (2)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Neuenhaus

Haus Br?nemann

Duitsland Niedersachsen Neuenhaus

Haus Br?nemann is een zeer verzorgd 4-sterren hotel. Het is gevestigd in een monumentaal pand uit 1781 in het centrum van het Duitse plaatsje Neuenhaus. Dit pittoreske stadje ligt vlak over de

grens bij Ootmarsum. Haus Br?nemann heeft een restaurant, een knusse lounge, een bar een een terras direct aan het water. De vier ruime, traditioneel ingerichte kamers zijn voorzien van een bureau, tv en draadloos internet. De badkamer beschikt over een bad, douche en WC. Goed om te weten: er is parkeerruimte bij uw hotel en u kunt er fietsen huren. De omgeving van Neuenhaus, de zogenaamde Grafschaft Bentheim, is een paradijs voor wandelaars en fietsers. Of kiest u voor paardrijden en ballonvaren? Watersportliefhebber komen volop aan hun trekken. Op de Vechte en de Dinkel kunt u vissen, kano?n en zwemmen. Op de Vechtesee is surfen en zeilen mogelijk. Zondermeer bezienswaardig is ook kasteel Burg Bentheim. Tuinliefhebbers kunnen in de diverse landschapstuinen in de omgeving volop inspiratie opdoen.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Haus Brünemann

Duitsland Niedersachsen Neuenhaus

Haus Brünemann is een zeer verzorgd 4-sterren hotel. Het is gevestigd in een monumentaal pand uit 1781 in het centrum van het Duitse plaatsje Neuenhaus. Dit pittoreske stadje ligt vlak over de

grens bij Ootmarsum. Haus Brünemann heeft een restaurant, een knusse lounge, een bar een een terras direct aan het water. De vier ruime, traditioneel ingerichte kamers zijn voorzien van een bureau, tv en draadloos internet. De badkamer beschikt over een bad, douche en WC. Goed om te weten: er is parkeerruimte bij uw hotel en u kunt er fietsen huren. De omgeving van Neuenhaus, de zogenaamde Grafschaft Bentheim, is een paradijs voor wandelaars en fietsers. Of kiest u voor paardrijden en ballonvaren? Watersportliefhebber komen volop aan hun trekken. Op de Vechte en de Dinkel kunt u vissen, kanoën en zwemmen. Op de Vechtesee is surfen en zeilen mogelijk. Zondermeer bezienswaardig is ook kasteel Burg Bentheim. Tuinliefhebbers kunnen in de diverse landschapstuinen in de omgeving volop inspiratie opdoen.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Weekendjeweg weekendjes weg & weekend hotel arrangementen aanbiedingen v.a. € 200,00