Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Duitsland (3247)
Plaatsen
Marburg (1)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Marburg

Waldecker Hof

Duitsland Niedersachsen Marburg

Hotel Waldecker Hof vindt u midden in de Duitse stad Marburg in de deelstaat Hessen. Wandel door het middeleeuwse stadscentrum en bewonder de schitterende Elisabethkirche. De stad staat bekend om de 1e

protestantse universiteit ter wereld: de Philipps Universiteit. Waldecker Hof beschikt over 40 kamers die standaard voorzien zijn van een televisie, telefoon, minibar, radio en draadloos internet tegen betaling. Daarnaast hebben alle kamers een badkamer met een douche, toilet en föhn. Begin de dag goed met een uitgebreid ontbijt in de ontbijtruimte van het hotel. Waldecker Hof beschikt niet over een restaurant, maar in de omgeving vindt u gezellige eetgelegenheden. Wilt u even ontspannen? Trek dan een baantje in het zwembad of kom tot rust in de sauna of onder het solarium. Maak vervolgens uw spieren soepel in de fitnessruimte. In het middeleeuwse Marburg vindt u mooie monumenten zoals het historische raadhuis en de imposante Elisabethkirche. Dit is de oudste gotische kerk in Duitsland en zonder meer een bezoekje waard. Bewonder ook het Landgrafenschloss op de Schlossberg waar regelmatig theateropvoeringen worden georganiseerd ook vinden hier andere culturele evenementen plaats, zoals middeleeuwse markten. Bent u een cultuurliefhebber? In Marburg vindt u een aantal musea waarvan de meesten bij de Philipps Universiteit horen waaronder het universiteitsmuseum voor de beeldende kunst. Wandel ook eens door de oude bovenstad waar u mooie vakwerkgebouwen vindt.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen