Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Duitsland (3247)
Plaatsen
Lage (1)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Lage

Fiets Inn Bed & Breakfast

Duitsland Niedersachsen Lage

Fiets Inn Bed & Breakfast ligt in de Duitse regio Niedersachsen, vlakbij Twente in de grensgemeente Lage. Het zogenaamde 'Ackerbürgerhaus' stamt uit 1694 en is een van de oudste huizen in het

dorp. Een doorgang aan de zijkant, de zogenaamde Kübbing, is typerend voor de bouwstijl. Het kleine Bed & Breakfast biedt u alle hedendaagse comfort. 's Morgens geniet u van een uitgebreid ontbijt in de ontbijtkamer, waar u tijdens de dag ook plaats kunt nemen in de fauteuils om een drankje te drinken. Tevens staat bij mooi weer de fraaie natuurtuin tot uw beschikking. Deze grenst aan het riviertje de Dorfdinkel en een oud loofbos. In het hotel is draadloos internet aanwezig, u kunt er fietsen huren en uw auto parkeert u gratis. De kamers van Fiets Inn Bed & Breakfast zijn voorzien van televisie, gratis draadloos internet, zitje en een badkamer met douche, toilet en föhn. Tevens is er een ruimere junior suite met dezelfde faciliteiten en een ruime suite met aparte woon- en slaapkamer te huur. Fiets Inn Bed & Breakfast is rustig gelegen in Lage, een kleine grensgemeente in de Graftschaft Bentheim, direct aan de Nederlandse grens. Het oudste stadje van Twente, het prachtige Ootmarsum, ligt op slechts 8km. Voor fietsers en wandelaars zijn er ongekende mogelijkheden om mooie lange tochten te maken in de natuurrijke omgeving. Er liggen vele cafés en restaurant op de verschillende routes voor een moment van rust. Maak ook eens een uitstapje naar de stad Bad Bentheim (28km), bekend om het Kasteel Bentheim en de steensoort Bentheimer zandsteen. Het vroeg-middeleeuwse kasteel wordt nog steeds bewoond. De vestingwerken en enkele historische ontvangstruimtes zijn toegankelijk voor publiek. Dagje winkelen? De stad Nordhorn op een kwartier rijden is een paradijs voor shopliefhebbers.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Weekendjeweg weekendjes weg & weekend hotel arrangementen aanbiedingen v.a. € 168,00