Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Duitsland (3247)
Plaatsen
Laatzen (2)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Laatzen

Hotel Copthorne Hannover

Duitsland Niedersachsen Laatzen

Het 4-sterren Copthorne Hotel Hannover ligt in het Duitse Laatzen nabij de stad Hannover. Geniet van de wellnessfaciliteiten in het hotel en bezoek de moderne cultuurstad Hannover.


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Tulip Inn Hannover Messe

Duitsland Niedersachsen Laatzen

Het Tulip Inn Hannover Messe is een 3 sterren hotel dat op 200 meter gelegen is van het Convention Centre en van de Hannover trade fair. Het hotel ligt vlakbij de snelwegen

A7 en A2 en op 30 kilometer afstand van het vliegveld in Hannover. De stad Hannover ligt op enkele kilometers afstand en is goed bereikbaar om een dagje te winkelen of een lekker hapje te eten.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen