Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Duitsland (3247)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Herzberg Am Harz Ort Siebe

Hotel Komfort Zum Pass

Duitsland Niedersachsen Herzberg am Harz Ort Siebe

Komforthotel Zum Pass ligt op 7km van de stad Herzberg am Harz, in de Duitse deelstaat Nedersaksen. Het in het bosrijke Naturpark Harz gelegen hotel beschikt over een eigen à la carte

restaurant, een sauna en een solarium. De kamers van Komforthotel Zum Pass zijn voorzien van telefoon, televisie, wekdienst, minibar en een badkamer met douche en toilet. Komforthotel Zum Pass staat in alle seizoenen garant voor een prettig en gevarieerd verblijf. Zo maakt u 's zomers prachtige wandelingen in het middelgebergte van Naturpark Harz, terwijl u 's winters uw ski's mee kunt nemen voor mooie afdalingen. Ook langlaufen is mogelijk. Een interessant uitstapje maakt u naar de druipsteengrotten Hermannshöhle. Deze liggen in Rubeland, op 42km. Ook in Herzberg am Harz is genoeg te zien zoals het kasteel. Voor kenners van het Esperanto, de internationale kunsttaal die als brug dient tussen verschillende culturen, is een bezoek aan Herzberg am Harz zeer de moeite waard. De stad is namelijk officieel gedoopt tot Esperanto-stad, waar Esperantisten al ruim dertig jaar actief zijn. Andere bezienswaardige plaatsen in de Harz zijn Braunlage, St. Andreasberg of Clausthal-Zellerfeld.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen