Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
 Tulip Inn Hannover Messe
Geef uw mening

Tulip Inn Hannover Messe

Hotel Tulip Inn Hannover Messe is een rustig gelegen hotel nabij de snelweg. Het hotel ligt ongeveer 10 kilometer buiten het centrum van de bruisende stad Hannover in de deelstaat Niedersachsen.In de

gezellige bar kunt u terecht voor een drankje en in het restaurant kunt u genieten van een heerlijk diner.Alle goed ingerichte kamers zijn voorzien van telefoon, televisie, bureau en airconditioning. De badkamer is voorzien bad/douche, föhn en toilet.Hotel Tulip Inn Hannover Messe is dankzij de centrale ligging een goede keuze als u een bezoek aan Hannover wilt brengen. Het openbaar vervoer treft u op ongeveer 1 kilometer afstand van het hotel en door de ligging nabij de snelweg bent u met de auto in een mum van tijd in de stad. Hannover is een opvallend groene stad met een uitgebreid aanbod aan winkels, restaurants, kunst en cultuur. Door het centrum van de stad is een wandelroute uitgezet. De route brengt u onder andere langs het oude en nieuwe raadhuis, de oude stadswijk, het Leinekasteel en verschillende musea. Het Sprengel Museum is zeker een bezoek waard. In dit museum kunt u de werken van Picasso, Klee, Beckmann en de prachtige grafische collecties van Chagall, Feininger en Toulouse Lautrec bewonderen. Ook voor winkelliefhebbers is Hannover, met het enorme winkelaanbod, ideaal. U kunt de dag afsluiten in een van de vele bars of restaurantjes. Indien u Hannover met kinderen bezoekt dan is de dierentuin van deze stad zeker een aanrader.

Lees meer over deze accommodatie

Op dit moment hebben wij geen aanbiedingen voor Tulip Inn Hannover Messe in Hannover Laatzen, Niedersachsen, Duitsland.
Kijk verder bij Hotels in de buurt.
  • Beschrijvingen (1)
Hotel Tulip Inn Hannover Messe is een rustig gelegen hotel nabij de snelweg. Het hotel ligt ongeveer 10 kilometer buiten het centrum van de bruisende stad Hannover in de deelstaat Niedersachsen.In de gezellige bar kunt u terecht voor een drankje en in het restaurant kunt u genieten van een heerlijk diner.Alle goed ingerichte kamers zijn voorzien van telefoon, televisie, bureau en airconditioning. De badkamer is voorzien bad/douche, föhn en toilet.Hotel Tulip Inn Hannover Messe is dankzij de centrale ligging een goede keuze als u een bezoek aan Hannover wilt brengen. Het openbaar vervoer treft u op ongeveer 1 kilometer afstand van het hotel en door de ligging nabij de snelweg bent u met de auto in een mum van tijd in de stad. Hannover is een opvallend groene stad met een uitgebreid aanbod aan winkels, restaurants, kunst en cultuur. Door het centrum van de stad is een wandelroute uitgezet. De route brengt u onder andere langs het oude en nieuwe raadhuis, de oude stadswijk, het Leinekasteel en verschillende musea. Het Sprengel Museum is zeker een bezoek waard. In dit museum kunt u de werken van Picasso, Klee, Beckmann en de prachtige grafische collecties van Chagall, Feininger en Toulouse Lautrec bewonderen. Ook voor winkelliefhebbers is Hannover, met het enorme winkelaanbod, ideaal. U kunt de dag afsluiten in een van de vele bars of restaurantjes. Indien u Hannover met kinderen bezoekt dan is de dierentuin van deze stad zeker een aanrader.