Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Duitsland (3247)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Hannover Laatzen

Hotel Arcadia Hannover

Duitsland Niedersachsen Hannover Laatzen

Arcadia Hotel Hannover is een rustig gelegen hotel nabij de snelweg. Het hotel ligt ongeveer 10 kilometer buiten het centrum van de bruisende stad Hannover in de deelstaat Niedersachsen.In de gezellige bar

kunt u terecht voor een drankje en in het restaurant kunt u genieten van een heerlijk diner.Alle goed ingerichte kamers zijn voorzien van telefoon, televisie, bureau en airconditioning. De badkamer is voorzien bad/douche, föhn en toilet.Arcadia Hotel Hannover is dankzij de centrale ligging een goede keuze als u een bezoek aan Hannover wilt brengen. Het openbaar vervoer treft u op ongeveer 1 kilometer afstand van het hotel en door de ligging nabij de snelweg bent u met de auto in een mum van tijd in de stad. Hannover is een opvallend groene stad met een uitgebreid aanbod aan winkels, restaurants, kunst en cultuur. Door het centrum van de stad is een wandelroute uitgezet. De route brengt u onder andere langs het oude en nieuwe raadhuis, de oude stadswijk, het Leinekasteel en verschillende musea. Het Sprengel Museum is zeker een bezoek waard. In dit museum kunt u de werken van Picasso, Klee, Beckmann en de prachtige grafische collecties van Chagall, Feininger en Toulouse Lautrec bewonderen. Ook voor winkelliefhebbers is Hannover, met het enorme winkelaanbod, ideaal. U kunt de dag afsluiten in een van de vele bars of restaurantjes. Indien u Hannover met kinderen bezoekt dan is de dierentuin van deze stad zeker een aanrader.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Tulip Inn Hannover Messe

Duitsland Niedersachsen Hannover Laatzen

Hotel Tulip Inn Hannover Messe is een rustig gelegen hotel nabij de snelweg. Het hotel ligt ongeveer 10 kilometer buiten het centrum van de bruisende stad Hannover in de deelstaat Niedersachsen.In de

gezellige bar kunt u terecht voor een drankje en in het restaurant kunt u genieten van een heerlijk diner.Alle goed ingerichte kamers zijn voorzien van telefoon, televisie, bureau en airconditioning. De badkamer is voorzien bad/douche, föhn en toilet.Hotel Tulip Inn Hannover Messe is dankzij de centrale ligging een goede keuze als u een bezoek aan Hannover wilt brengen. Het openbaar vervoer treft u op ongeveer 1 kilometer afstand van het hotel en door de ligging nabij de snelweg bent u met de auto in een mum van tijd in de stad. Hannover is een opvallend groene stad met een uitgebreid aanbod aan winkels, restaurants, kunst en cultuur. Door het centrum van de stad is een wandelroute uitgezet. De route brengt u onder andere langs het oude en nieuwe raadhuis, de oude stadswijk, het Leinekasteel en verschillende musea. Het Sprengel Museum is zeker een bezoek waard. In dit museum kunt u de werken van Picasso, Klee, Beckmann en de prachtige grafische collecties van Chagall, Feininger en Toulouse Lautrec bewonderen. Ook voor winkelliefhebbers is Hannover, met het enorme winkelaanbod, ideaal. U kunt de dag afsluiten in een van de vele bars of restaurantjes. Indien u Hannover met kinderen bezoekt dan is de dierentuin van deze stad zeker een aanrader.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen