Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Duitsland (3247)
Plaatsen
Freren (2)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Freren

Hotel Akzent Saller See

Duitsland Niedersachsen Freren

Het moderne AKZENT Hotel Saller See ligt direct aan de het 8 hectare grote meer, de Saller See, en is omgeven door uitgestrekte bossen. Geniet van het uitzicht vanuit het sfeervolle Panorama

Restaurant en maak een lange wandel- of fietstocht door het prachtige landschap! Dit sfeervolle hotel is de perfecte locatie voor natuurliefhebbers!

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Hotel Akzent & Restaurant Saller See

Duitsland Niedersachsen Freren

Gastvrijheid is meer dan een woord! Het moderne 4-sterren hotel met panorama restaurant ligt direct aan het Saller meer, omgeven door ongeveer 7200 m2 bos en in het hart van een natuurgebied.

U  wordt uitgenodigd om de dineren, bij te komen en natuurlijk van de natuur te genieten. Verder kunt u gebruik maken van de 7 wandelroutes in het eerste Noordse fitnesspark in zuid Saksen waar u ook kunt fietsen.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen