Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Duitsland (3247)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Einbeck Negenborn

Hotel Einbecker Sonnenberg

Duitsland Niedersachsen Einbeck Negenborn

Het Hotel Einbecker Sonnenberg, gelegen net buiten Einbeck, is een ideale plek voor een ontspannen verblijf in een prachtige omgeving. Einbeck, bekend om haar eeuwenoude bierbrouwerijtraditie, is een bezoek meer dan waard.

Met haar middeleeuwse stadswallen, torens, mooie vakwerkhuizen en bijzondere winkels heeft het heel wat van een openluchtmuseum! Maar er is in de omgeving nog meer te beleven. Wat dacht u bijvoorbeeld van het fascinerende Goslar of het natuurpark Harz met zijn adembenemend mooie natuur waar u uitgebreid kunt wandelen? Hier komt u helemaal tot rust! Het hotel heeft een restaurant, de kamers zijn stijlvol ingericht.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen