Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Duitsland (3247)
Plaatsen
Dinklage (1)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Dinklage

Hotel Vila Vita Burg Dinklage

Duitsland Niedersachsen Dinklage

Voor een ultiem relax-verblijf is Vila Vita Burghotel Dinklage een uitstekende keuze. Het is gelegen in Dinklage, in de Duitse deelstaat Nedersaksen en biedt u alles op het gebied van beauty, fitness

en wellness. Een waterlandschap met panorama-zwembad, whirlpool en jacuzzi, een smaakvol vormgegeven saunacomplex met diverse sauna's en tepidarium ...of kiest u voor een klassieke schoonheidsbehandeling of een massage? Uw uitgebreid ontbijt wordt geserveerd in de serre, dineren kunt u in het restaurant of het terras. Voor kinderen is er een mooie speeltuin en een kinderboerderij. Deze bevindt zich in het 54ha grote wildpark dat bij het hotel hoort. De met zorg ingerichte kamers hebben o.a. een tv, minibar en kluis. Het mag duidelijk zijn dat het u hier aan niets ontbreekt! Verder leent de omgeving zich prima voor wandelingen, fiets- of paardrijtochten en ook golfen is mogelijk.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Weekendjeweg weekendjes weg & weekend hotel arrangementen aanbiedingen v.a. € 198,00